تلهپورت هولوگرام افراد بین کشورهای مختلف برای اولین بار در دنیا
مارک اونیل به عنوان مدیر اجرایی کلمبیا Shipmanagement Ltd. معمولاً ده ها سفر در سال به مناطق دوردست انجام می دهد تا با 17000 خدمه 400 کشتی که شرکت او اداره می کند ملاقات و احوالپرسی کند. در ژانویه او در کنفرانسی در مانیل به صورت سه بعدی و با شکوه 6 فوتی ظاهر شد - اما تنها چند مایل از دفتر مرکزی شرکت در قبرس سفر کرد.
اونیل در این رویداد به عنوان یک هولوگرام به اندازه واقعی در داخل جعبه ای به ارتفاع 7 فوت شرکت کرد و توانست از طریق صفحه نمایشی در قبرس با مخاطبان ارتباط برقرار کند. کلمبیا قصد دارد از این فناوری برای آموزش کارگران بدون نیاز به پرواز با مردم در سراسر جهان استفاده کند و اونیل آنقدر این ایده را دوست دارد که قصد دارد واحدهای بیشتری را برای دفاتر دیگر خریداری کند. او میگوید: «این یک لحظه واقعی «من را پرتو کن» بود. "آنها احساس کردند من واقعا آنجا هستم."
فناوری هولوپورت ترکیبی از هولوگرام و تلهپورت است که قبلا توسط ناسا در ایستگاه فضایی بینالمللی استفاده شده بود. با این حال محققان دانشگاه وسترن انتاریو اکنون برای اولین بار از این فناوری میان کشورها استفاده کردهاند. پیشبینی میشود که این قابلیت بیشترین کاربرد را در حوزه ارائه خدمات پزشکی در مناطق دورافتاده داشته باشد.
تلهپورت هولوگرام در حوزه پزشکی کاربردهای زیادی دارد
محققان دانشگاه وسترن انتاریو حالا در تلاشند تا کاربردهای پزشکی این فناوری را پیدا کنند. اگر هر دو طرف ارتباط از هدست هولولنز استفاده کنند، به نحوی که انگار با هم در یک اتاق حضور دارند، قابلیت برقرار کردن تعامل با محیط را خواهند داشت. پژوهشگران در حال حاضر توانستهاند هولوگرام افراد را از آلاباما به لندن و انتاریو بفرستند.
اگرچه این فناوری در حال حاضر میتواند صدا و تصویر فرد را به نقاط دورافتاده منتقل کند، ولی فعلا قابلیت دیگری ندارد. چنانچه قرار باشد از این فناوری برای امور پزشکی استفاده شود، پزشکان باید برای تشخیصهای خود به پارامترهای دیگری مثل لمس فیزیکی هم دسترسی داشته باشند. این تیم حالا به دنبال پیادهسازی بازخورد هپتیکی است تا امکان لمس فیزیکی را شبیهسازی کند.
هولوپورت همچنین میتوند شرایط جلسات مجازی را بهبود ببخشد و کاری کند که یک روز بتوانیم به صورت از راه دور و سه بعدی با عزیزان خود در ارتباط باشیم.
نظر خود را وارد نمایید